Balk over Fledderus: ''Dat was meer om zichzelf in te dekken''

0
Balk over Fledderus: ''Dat was meer om zichzelf in te dekken''

Remco Balk (20) maakte in de winterstop de overstap van FC Groningen naar FC Utrecht. De buitenspeler raakte door problemen in de onderhandelingen het vertrouwen in zijn jeugdliefde en oude werkgever helemaal kwijt. 

Volgens technisch directeur van FC Groningen Mark-Jan Fledderus, heeft FC Groningen juist veel tijd gestoken in de contractverlenging van Balk. Hier is de jongeling het niet mee eens. "Ja, dat heeft hij gezegd, maar dat was meer om zichzelf in te dekken. Hij wist het hele jaar al dat mijn contract afliep en half november kreeg ik pas mijn eerste aanbieding. Uit dat eerste contract bleek ook nog weinig vertrouwen te komen", aldus Balk tegenover Forza.

Voor een jonge speler is er niks belangrijker dan veel speelminuten in een nog prille loopbaan. "Toen ik de voorwaarde in het contract las begon ik te denken over mijn toekomst. Ik miste een goed toekomstplan. Daarnaast wilde hij dat ik binnen drie dagen liet weten wat mijn beslissing was. Het gevoel bij FC Groningen werd daardoor minder en minder."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!