Borst: ''We zagen geen man van glas, geen kneus, geen brekebeen''

0
Borst: ''We zagen geen man van glas, geen kneus, geen brekebeen''

Als het aan Hugo Borst ligt neemt bondscoach Frank de Boer Arjen Robben mee naar het EK. De deelnemende landen mogen drie extra spelers meenemen en dus sluit Borst niet uit dat Robben deel uit gaat maken van de Oranje-selectie.

"Arjen maakte op kunstgras het verschil. Hij was de Bundesliga-speler die uit zijn as was herrezen. Assists, vernuft, voortdurende dreiging, Arjen was een bliksemschicht", begint Borst in het Algemeen Dagblad. "Robben had ons verrast en blij gemaakt. En zichzelf misschien ook wel. Een lach van oor tot oor."

"We zagen geen man van glas, geen kneus, geen brekebeen. We zagen de contouren van de supersub van Oranje", vervolgt Borst. "En Frank de Boer heeft dat inmiddels ook gezien. Zijn fluisterende nee is een ‘als dit is wat Arjen nog kan, dan neem ik ’m 100 procent mee voor de laatste 20 minuten’ geworden."

Ook zou Borst Ryan Babel en Wout Weghorst selecteren. "Het wordt een bonte stoet van 26 spelers deze zomer. Met onder anderen Babel als motivator, supersub Wappie Weghorst en senior Arjen Robben."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!