Janssen 'waarschuwt' FC Groningen: ''Een grote winst voor ons''

0
Janssen 'waarschuwt' FC Groningen: ''Een grote winst voor ons''

FC Utrecht neemt het woensdagavond in de halve finale van de play-offs om Europees voetbal op tegen FC Groningen en Willem Janssen beseft welke belangen er op het spel staan. De 34-jarige centrumverdediger is inmiddels een ervaringsdeskundige. 

"Dit worden mijn tiende play-offs om Europees voetbal”, vertelt hij tegenover de Telegraaf. "Drie keer met Roda JC, twee keer met FC Twente en nu de vijfde keer met FC Utrecht. En dan zijn de play-offs vorig seizoen niet doorgegaan, anders was het misschien nummer elf geweest", aldus Janssen, die blij is dat er circa 3.000 supporters aanwezig mogen zijn in de Galgenwaard. 

"Dat is een grote winst voor ons. Ik kijk er enorm naar uit", vervolgt hij enthousiast. "Dat geldt voor het hele team. Het geeft een heel andere dynamiek. Het gaat absoluut een heel grote steun zijn. Het is voor ons heel lang geleden dat we thuis voor publiek hebben gespeeld. In de competitieronde met beperkt publiek speelden we uit tegen FC Twente en toen vonden we het al heerlijk, dat er mensen zaten. En nu zijn het dan thuissupporters", besluit Janssen. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!