Robben: ''Op deze manier wil je nog wel twee maanden door''

0
Robben: ''Op deze manier wil je nog wel twee maanden door''

FC Groningen verloor woensdagavond in de halve finale van de play-offs met 1-0 van FC Utrecht en daardoor zit het seizoen voor Arjen Robben en zijn ploeggenoten er op. De voormalig PSV-aanvaller weet echter nog niet of hij gaat stoppen. 

"Je bent groeiende, je wordt fitter: op deze manier wil je nog wel twee maanden door", sprak hij na afloop voor de camera van ESPN. "Dan is het ineens klaar terwijl je steeds nog denkt: Ga ik door? Stop ik ermee? Dat moet je voor zo'n wedstrijd natuurlijk wel opzij zetten", aldus Robben.

"Ik wilde vooral veel plezier maken", vervolgt hij. "Ik kan over twee maanden weer door ja, maar dat is dan gelijk voor een heel jaar. Ik heb gezegd dat ik na het seizoen de balans op ga maken en dan gaan we kijken naar de toekomst. Dat is wel heel moeilijk, want de laatste weken spelen daarin toch mee."

"Nu voetbal je weer. Als je de garantie hebt dat je fit blijft, vind ik het wel lekker om door te voetballen. Maar je moet ook kijken wat realistisch is", legt Robben uit. "Die beslissing moet je nemen, want wat je deze zomer doet, hangt daar ook mee samen. Als je doorgaat, moet je een plan maken. Als je stopt hoef je geen plan te maken. We gaan er nu gewoon rustig over nadenken", besluit de routinier. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!