BREAKING | Robben stopt als voetballer: ''Dat was heel moeilijk''

0
BREAKING | Robben stopt als voetballer: ''Dat was heel moeilijk''

Arjen Robben stopt definitief als voetballer. De oud-speler van PSV heeft besloten een punt achter zijn carrière te zetten, meldt FC Groningen op de clubwebsite.

"Een jaar geleden kondigde ik mijn comeback aan als speler van FC Groningen. Ik ben dit avontuur met veel energie en enthousiasme aangegaan. Terugkijkend op het afgelopen seizoen moet ik toch tot de eerlijke conclusie komen dat het aantal wedstrijdminuten is tegengevallen", aldus Robben op de website van FC Groningen. "Na de laatste wedstrijd heb ik gezegd dat ik de tijd zou nemen om een weloverwogen beslissing te nemen over de toekomst."

"Dat was heel moeilijk, omdat het verstand en de emotie recht tegenover elkaar stonden. Het voetbalhart wilde graag verder, vooral met dat uiteindelijke doel van een volle Euroborg in het vooruitzicht. Maar de beslissing om te stoppen is eerlijk en realistisch. Daarom ben ik vanaf vandaag geen speler meer, maar supporter van onze FC", gaat hij verder.

Robben kwam tot zeven officiële duels voor FC Groningen afgelopen seizoen. "Ik wil alle voetbalsupporters en liefhebbers hartelijk bedanken voor alle warme steun en lieve berichten die ik het afgelopen jaar heb mogen ontvangen. Dat was geweldig en hartverwarmend. Ik wens alles en iedereen een mooi voetbalseizoen toe in volle stadions, maar bovenal een goede gezondheid."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!