FC Groningen verhuurt Lundqvist: ''Dat leek ons niet wenselijk''

0
FC Groningen verhuurt Lundqvist: ''Dat leek ons niet wenselijk''

Ramon Pascal Lundqvist vertrekt op huurbasis naar Panathinaikos FC, zo laat FC Groningen weten via de officiële kanalen. De Griekse club heeft een optie tot koop, maar tegelijkertijd heeft de Zweed zijn contract bij de 'Trots van het Noorden' verlengd tot medio 2024. 

“Wij vinden Ramon Pascal nog altijd een speler met bijzondere kwaliteiten", laat technisch directeur Mark-Jan Fledderus weten. "Op dit moment denken we dat het voor alle partijen een goede oplossing is dat hij wordt verhuurd, nu hij deze stap kon en ook graag wilde zetten. Na dit seizoen zou Ramon Pascal nog slechts een contract voor een jaar hebben bij FC Groningen als Panathinaikos besluit om de koopoptie na de huurovereenkomst niet te lichten. Dat leek ons niet wenselijk", legt hij uit. 

"Wij geloven dat hij van waarde kan zijn en daarom vonden wij het belangrijk om pas aan een verhuurperiode mee te willen werken als de transferrechten langer bij ons zouden blijven liggen, op het moment dat Panathinaikos besluit om af te zien van een definitieve overname. Dat is nu het geval. Wij wensen Ramon Pascal heel veel succes in Athene", besluit de bestuurder. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!