Fledderus hekelt Fräser: ''Bestookt door woedende Sparta-fans''

0
Fledderus hekelt Fräser: ''Bestookt door woedende Sparta-fans''

Technisch directeur Mark-Jan Fledderus van FC Groningen heeft zich geërgerd aan enkele uitspraken van Henk Fraser. De trainer van Sparta Rotterdam noemde de bestuurder 'oncollegiaal en onfatsoenlijk'.

Dat alles omdat Fledderus vlak voor een wedstrijd van de Rotterdammers nog een berichtje gestuurd zou hebben naar Spartaan Laros Duarte. "Ik vond dat heel bijzonder. Er is onderling geen ruzie of geschreeuw geweest. Het enige waar we anders over dachten, is het bedrag dat voor Duarte op tafel moest komen. Dat lijkt me niet meer dan logisch, want dat is nou eenmaal het spanningsveld dat er altijd is."

Dat maakte de beleidsbepaler deze zomer vaker mee, vertelt hij in gesprek met Voetbal International. "Dat was precies hetzelfde verhaal toen Lille en Reims zich onlangs bij ons meldden voor Gudmundsson en Matusiwa. Dat er vanuit Sparta zo is gereageerd, heeft me daarom echt verrast. Enerzijds wil ik het niet groter maken en moeten zij lekker vinden wat ze vinden. Anderzijds vind ik dat er door Fraser een zware grens is overschreden, want hij spreekt gewoon leugens uit."

Fledderus benadrukt dat hij Duarte niet heeft geappt. "Dat mag je bij Laros navragen. Dan mag je best vinden dat ik lage biedingen doe, maar spreek dat dan persoonlijk uit naar mij. In plaats daarvan komt hij met een onwaarheid die erin geresulteerd heeft dat ik op sociale media bestookt ben door woedende Sparta-fans, die mij de meest rare dingen hebben toegewenst", besluit Fledderus.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!