El Hankouri: ''Het zit ons ook niet mee met die VAR-momenten''

Mohamed El Hankouri kan leven met een gelijkspel tegen FC Twente. De aanvoerder van FC Groningen vond echter ook dat zijn ploeg eerder afstand van Twente kon nemen.

"In de eerste helft waren wij gewoon veel beter, maar in de tweede helft werden zij dreigender", blikt hij terug tegenover ESPN. "De manier waarop je die goal zo knullig weggeeft, doet wel pijn. Maar als je uiteindelijk over de hele wedstrijd kijkt, dan is dit denk ik een terechte uitslag."

Na rust liet FC Twente zich meer gelden. "In de tweede helft kwamen wij er moeilijker uit. Zij zetten meer druk naar voren. In de tweede helft waren zij dreigender, al moet ik zeggen dat ik niet het gevoel had dat ze echt hele goede kansen creëerden. Als wij die goal niet weggeven, weet ik niet of zij nog die 1-1 maken", aldus El Hankouri.

De rechtsback zag dat twee goals van Michael de Leeuw werden afgekeurd. "Het zit ons ook niet mee met die VAR-momenten. Als je op 2-0 komt, krijg je een andere wedstrijd. Maar uiteindelijk denk ik dat een gelijkspel wel terecht is", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties