Nog niet wedstrijdfitte Van Weert blijft opnieuw achter in Groningen

Tom van Weert ontbreekt zondag opnieuw in de wedstrijdselectie van FC Groningen voor het duel met Sparta. De aanvaller trainde de afgelopen week weer volledig mee met de groep, maar is volgens trainer Ernest Faber nog niet volledig wedstrijdfit.

De coach maakte op het perspraatje na afloop van de laatste training ook bekend dat Ajdin Hrustic en Glenn Bijl namens FC Groningen Onder-23 wel weer bij de selectie zitten. Beide spelers spelen zaterdagmiddag eerst nog wel met het beloftenteam mee in de uitwedstrijd tegen VVOG op sportpark De Strokel in Harderwijk.

Over de definitieve opstelling van FC Groningen zondag in Rotterdam bestaan nog enkele onduidelijkheden. Zo zal Samir Memisevic naar allle waarschijnlijkheid ten opzichte van het vorige duel weer op de bank moeten plaatsnemen en worden vervangen door Jesper Drost of Oussama Idrissi. Ook op de linksbackpositie is Faber er nog niet helemaal uit. Jason Davidson en Yoell van Nieff speelden vanochtend om beurten in het basisteam op die plek.

Lees meer:
0 reacties