Scorende Mahi: ''FC Groningen heeft veel vertrouwen in mij''

FC Groningen kwam zondag niet verder dan 2-2 tegen Sparta Rotterdam. Vooraf hoopten de bezoekers op meer, maar achteraf kon Mimoun Mahi wel leven met een punt.

"Uiteindelijk wel", beaamt de aanvaller tegenover RTV Rijnmond. "Je komt heel vroeg met 2-0 achter, maar uiteindelijk maak je 2-2 en trek je de wedstrijd naar je toe. Na een onnodige rode kaart hebben we met tien man gestreden en er een punt uit gesleept."

FC Groningen stond al vroeg op een 2-0 achterstand. "Dat was zwaar kloten en heel onnodig. Twee slordige momenten van ons verdedigend. Sparta strafte dat gelijk goed af. Uiteindelijk hebben we veerkracht getoond en twee doelpunten gemaakt", aldus Mahi, die zelf de 2-2 maakte tegen zijn oude club.

"Vorig jaar heb ik in de eerste wedstrijd tegen Sparta ook al gescoord", geeft hij aan. "Dat is net zoals bij elk doelpunt een fijn gevoel. Het is nu gewoon Groningen. Groningen is mijn werkgever. Ik heb alles te danken aan Sparta, dat ze mij die kans hebben gegeven. Maar FC Groningen heeft me gehaald en ze hebben veel vertrouwen in mij getoond."

Lees meer:
0 reacties