Swart: ''Die man heeft iets in zich dat hij een hekel heeft aan Ajax''

Bas Nijhuis was FC Groningen afgelopen zondag niet slecht gezind. De arbiter zag een overtreding van Bryan Linssen op André Onana niet, waardoor FC Groningen op een 1-0 voorsprong kwam. Ajax-icoon Sjaak Swart was juist woedend op Nijhuis.

"Dan hebben we ene Jules noem ik hem, Jules Nijhuis", liet Swart weten bij Alles op Swart van AjaxPrimeur.nl. "Dan zou je denken waarom Jules? Nou, je had vroeger Jules de Corte (een blinde componist, red.). Daar lijkt hij echt op, want hij doet net of hij niets ziet. Maar hij heeft Ajax al zoveel wedstrijden in de maling genomen en laten verliezen door hem, door zijn beslissingen."

Volgens Swart moet Nijhuis de club uit Amsterdam vaker hebben. "Die man heeft iets in zich dat hij een hekel heeft aan Ajax en dat hij absoluut tegen fluit", aldus Swart, die niet snapt waarom Nijhuis niet floot voor een overtreding op André Onana. "Dat ziet heel de wereld, maar hij ziet het niet. Dan komt hij met een komedie en als je aan hem vraagt waarom hij 'm niet afkeurt, dan krijg je al geel. Hij heeft zijn eigen regels."

"Het is een gewoon een drama deze man", vervolgt het Ajax-icoon. "Hij pikt ook nog twee penalty's aan Ajax. Ik vind het een hangjas. Dat doet hij al vele wedstrijden." Bij Voetbal Inside konden ze wel lachen om de uitlatingen van Swart.

Lees meer:
0 reacties