Nieuwe eSporter Groningen valt in de smaak: ''Was minder open''

Nick den Hamer is de eSporter van FC Groningen en vervult die rol met verve. Hij veegt zijn tegenstanders van de mat met prachtig spel. Toch verloor hij de strijd eerst nog van een goede bekende.

Eert verloor Den Hamer de strijd nog van Absalom Warkor. "Het was terecht dat ze toen voor Absalom kozen. Het gaat erom dat je naast goed spel ook de club op een goede manier vertegenwoordigt en daar is Absalom heel goed in. Ik was op dat moment minder open", vertelt de eSporter in gesprek met FC Groningen Journaal.

Den Hamer droop af. "Teleurgesteld was ik niet, er is ook nooit enige rivaliteit geweest. Ik heb altijd contact gehouden met Absalom en FC Groningen en vind het fantastisch om aan het eSports-team te zijn toegevoegd. Ik wilde hier vroeg altijd al voetballen", vervolgt Den Hamer.

"Ik heb nog in de jeugd bij Veendam gezeten en kon dus best een aardig balletje trappen, maar tot een voetbalcarriére is het nooit gekomen. Dan is het geweldig om op deze manier toch nog voor FC Groningen te kunnen uitkomen."

Lees meer:
0 reacties