Jong FC Groningen kent gebrek aan inzet: ''Slap, leek nergens op''

Jong FC Groningen heeft geen wit voetje gehaald bij haar trainer Alfons Arts. Gister werd er in het uitduel met DOVO 1-1 gelijkgespeeld. Vooral het slappe spel kon de trainer alles behalve bekoren.

''Zes punten uit de laatste twee wedstrijden, dat was de afspraak. Dat soort doelen moeten we onszelf blijven stellen. Maar dan moet je echt anders voor de dag komen dan wij hebben gedaan bij DOVO. Dat leek nergens op. Spelers waren ongemotiveerd, slap, hadden niet de instelling om koste wat kost te winnen. Ja, en dan verdien je het ook niet'', meldt hij tegen het Dagblad van het Noorden.

Al vroeg werd de score geopend door DOVO. Door een van richting veranderd schot opende Joey Godee de score. Tien minuten later kwam Jong FC Groningen met een antwoord via Antonio Sefer. Hij maakte de gelijkmaker op aangeven van Michael Breij. Ondanks dat de eerder gestelde doelstelling niet is behaald, is Jong FC Groningen toch nog niet klaar voor dit seizoen. ''We willen bijvoorbeeld de beste beloftenploeg worden van deze klasse'', sluit Arts af.

Lees meer:
0 reacties