Arts breekt met jeugdliefde: ''Ik heb gesolliciteerd, nooit kreeg ik response''

( 0 reacties)
Arts breekt met jeugdliefde: ''Ik heb gesolliciteerd, nooit kreeg ik response''

Sinds 2015 traint hij Jong FC Groningen, maar in het verleden schitterde hij in het rood-wit van FC Emmen. Alfons Arts kreeg echter nooit de erkenning van zijn jeugdliefde, waarna hij de talenten van FC Groningen onder zijn hoede nam.

''De liefde voor FC Emmen is de laatste tijd danig bekoeld'', stelt Arts. De trainer heeft vanuit zichzelf veelvuldig aangeboden iets voor de club te willen betekenen. ''Ik heb gesolliciteerd, op verschillende functies. Nooit kreeg ik respons. Tuurlijk, het staat de club vrij voor een ander te kiezen. Maar laat mij dan ook weten waarom'', toont hij zijn ergernis aan het Dagblad van het Noorden.

Hoofd jeugdscouting bij FC Emmen en voormalig ploeggenoot, Frank Veldwijk, begrijpt de irritaties van zijn vriend. ''Ik snap dat Alfons graag tekst en uitleg wil. Hij is iemand met een rood-wit hart die in het verleden ook veel voor de club heeft betekend. Ik kom vaak op de Meerdijk, maar ook ik heb geen enkel idee wat erachter zit.'' De irritaties zijn dusdanig opgelopen dat Arts ook geen wedstrijden meer bezoekt. ''Die stap is voor mij nu nog te groot'', sluit hij af.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

woensdag 24 april 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›