Reserves FC Groningen verliezen nipt in oefenduel van Cambuur

0
Reserves FC Groningen verliezen nipt in oefenduel van Cambuur

De reserves van FC Groningen hebben vandaag het oefenduel met Cambuur 1-2 verloren. Cambuur stond met rust al een 0-2 voorsprong. Na rust kwam FC Groningen nog iets dichterbij, maar verder dan een aansluitingstreffer zouden de reserves niet komen.

Op de locatie Corpus den Hoorn werd de wedstrijd afgewerkt. FC Groningen 2 startte daar met: Hoekstra, Antuna, Kramer, Prilic, Absalem, Vd Looi, Gootjes, Kaam, Freriks, Mendes Moriera, Breij.

Cambuur had in de eerste helft het betere van het spel, dat aantrad met voornamelijk eerste elftal spelers. Desalniettemin was er een standaardsituatie voor nodig om Cambuur op voorsprong te brengen. Robbert Schilder wist een vrije trap vanaf een meter of 20 tegen de touwen te schieten.

Ook de 0-2 zou uiteindelijk nog voor rust vallen. Wederom stond er een vrije trap aan ten grondslag. Deze werd echter in eerste instantie afgeslagen. Van Wermeskerken bracht de bal opnieuw in, waarna Steenvoorden de bal uiteindelijk vanuit de draai binnen wist te schieten.

FC Groningen 2 begon sterk aan de tweede helft. Cambuur werd slordig, waarna er meer in leek te gaan zitten voor de Groningers. Echter bleven de doelpunten uit. Uiteindelijk werd er nog een strafschop aan Groningen 2 toegekend na een overtreding van Van Koesveld. Tim Freriks wist deze kans te verzilveren, maar dichterbij zou men uiteindelijk niet komen. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!