FC Groningen wil verder met Te Wierik: ''Daarover gaan we in gesprek'' ''Als je ziet dat hij kansen mist en vermoeid oogt, is dat niet zo gek'' 'Itakura lijkt kind van de rekening te worden bij FC Groningen' Mennega kijkt naar aanvalslinie: ''Kunt hem vervangen voor Sierhuis'' KNVB maakt arbiter bekend voor duel tussen ADO en FC Groningen

Jong FC Groningen wint met ruime cijfers bij Jong FC Twente

( 0 reacties)
Jong FC Groningen wint met ruime cijfers bij Jong FC Twente

Jong FC Groningen heeft de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen gewonnen. In Hengelo werd er met 0-3 gewonnen van de beloften van FC Twente.

Jong FC Groningen was de bovenliggende partij op het trainingscomplex in Hengelo. De bezoekers, met een uitblinkende Mo El Hankouri, kwamen voor rust echter niet tot scoren.

Vlak na rust kwam Jong FC Groningen op voorsprong in Hengelo. Romano Postema tekende voor de openingstreffer. Niet veel later zorgde Thijs Dallinga voor de 0-2. Nog voor het uur was het zelfs 0-3 via Daniel van Kaam. Dat was ook de eindstand.

Opstelling Jong FC Twente: De Lange, Terziqi, Hilgers, Oosterwolde, Laukart (65' Everink), Hölscher (65' Agca), Van Leeuwen, Wieffer, Roossien (71' Sluiter), Bosch, Witbreuk.

Opstelling Jong FC Groningen: Hoekstra, Sopacua (76' Poll), Van de Looi (46' Miguel), Van Hintum, Warmerdam, Van Kaam, Breij, Schreck, Dallinga, Postema (76' Suslov), El Hankouri.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 december 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›