FC Groningen O17 staat voor finale: ''Een hele mooie wedstrijd''

0
FC Groningen O17 staat voor finale: ''Een hele mooie wedstrijd''

Voor FC Groningen onder 17 staat er aankomend weekend een mooie wedstrijd op het programma. Het team van trainer Paul Matthijs speelt namelijk de Supercup tegen Feyenoord onder 17. Afgelopen seizoen werd FC Groningen kampioen en won Feyenoord de beker. De wedstrijd op Sportpark Corpus den Hoorn begint om 12:30 uur.

"Of het een belangrijke wedstrijd is weet ik niet, maar het is wel een hele mooie wedstrijd'', blikt Matthijs vooruit tegenover FC Groningen TV. ''Kampioen word je niet zomaar en dat is ons vorig seizoen gelukt. Als beloning mag je dan de Supercup spelen en dat zijn de mooiste wedstrijden. Misschien is het jammer dat de mooiste wedstrijd al in het begin van het seizoen is.''

''Ik verwacht een heel goed Feyenoord dat ook een prijs wil pakken'', vervolgt Matthijs. ''Wij hebben een hele jonge ploeg. Het rare aan de Supercup is dat de jongens die vorig jaar kampioen zijn geworden veelal naar Onder 19 zijn doorgeschoven. Ik verwacht dat het een hele lastige en zware wedstrijd voor ons wordt, maar het is een mooie kans om op het hoogste podium van Nederland te presteren'', besluit Matthijs.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!