''De mooiste wedstrijd die ik heb meegemaakt is Fiorentina-thuis''

( 1 reacties)
''De mooiste wedstrijd die ik heb meegemaakt is Fiorentina-thuis''

FC Groningen heeft veel trouwe supporters, waaronder Bert. Hij is al jarenlang supporter van de FC en geniet van de gang van zaken van de Groningers. Bert vertelt over zijn gevoel voor FC Groningen en wat het met hem doet.

"De mooiste wedstrijd die ik heb meegemaakt is denk ik toch echt wel, Fiorentina thuis. Alles klopte die dag. De sfeer, het verhaal eromheen, je scoort en je wint natuurlijk. Dat is gewoon heel erg mooi", zegt Bert met volle trots over zijn clubliefde. 

Over de verwachtingen dit seizoen is de Groningen-supporter in hart en nieren duidelijk. "Ik verwacht inzet en passie. Als je dan een keer verliest geen probleem, maar als je dan maar wel met de juiste inzet en passie de wedstrijd bent ingegaan", aldus Bert in gesprek met FC Groningen-TV

"Voor de wedstrijd een biertje drinken, voetbal kijken, na de wedstrijd een paar biertjes meer drinken. Dat is gewoon een deel van mijn leven. Dat is heel mooi!"

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 8 Aug 2018 om 22:54
    Dus het is zijn favoriete wedstrijd ooit van de FC, maar hij is even vergeten dat het 1-1 werd en we dus niet wonnen? Een mooie pot was het desondanks zeker!
zaterdag 3 augustus 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›