Nijland stimuleert supporters: ''Kortom: Drie prachtige affiches''

FC Groningen speelt de komende tijd vooral in eigen huis. De drie volgende competitiewedstrijden zijn alle in het Hitachi Capital Mobility Stadion. Tegen respectievelijk AZ, FC Twente en FC Utrecht. Hans Nijland kijkt uit naar die duels.

"Zondagmiddag om 14.30 uur trappen we af tegen AZ. Volgende week donderdagavond vanaf 18.30 uur is ons bekerduel met FC Twente en zondag over een week sluiten we de reeks van drie thuiswedstrijden vanaf 14.30 uur af tegen FC Utrecht, dat gisteren (maandag – red.) Dick Advocaat presenteerde als nieuwe trainer voor de rest van dit seizoen. Kortom: drie prachtige affiches", begint Nijland.
 
De algemeen directeur stimuleert supporters om kaarten te kopen, maar geeft aan dat er tot de winterstop al kaarten bemachtigd kunnen worden. "Al onze resterende thuiswedstrijden van 2018 in het Hitachi Capital Mobility Stadion zijn in de verkoop. Dit betekent dat supporters nu ook al kaarten kunnen bestellen voor de competitiewedstrijden tegen onder meer sc Heerenveen, PSV en FC Emmen."
 
"Uiteraard is het ook nog altijd mogelijk een seizoenkaart aan te schaffen en dat is nog steeds een voordelige optie ten opzichte van losse kaarten. Bovendien geeft een seizoenkaart 2018/2019 vrije toegang bij ons bekerduel met FC Twente op donderdag 27 september aanstaande", laat Nijland weten op de officiële kanalen van de FC.

Lees meer:
0 reacties