NS maakt compliment aan FC Groningen-fans: ''De conducteur was erg onder de indruk''

De NS heeft een compliment gemaakt aan de FC Groningen-fans die zondag per trein terugkwamen uit Venlo. Dat bracht de Supportersvereniging van FC Groningen dinsdag via Twitter naar buiten.

De supportersvereniging had per mail bericht gekregen van de NS. Een teammanager van de NS deelde daarin een compliment uit aan de supporters van FC Groningen. "Afgelopen zondag had één van mijn medewerkers dienst op een trein van Utrecht naar Venlo. In de trein zaten veel FC Groningen-supporters", schrijft NS-teammanager Petra. "De conducteur was erg onder de indruk over de sfeer in de trein en over het feit dat voor binnenkomst op station Utrecht met vuilniszakken door de trein werd gegaan."

"Dit is de NS niet gewend. De conducteur attendeerde mij erop dat deze situatie wel een compliment waard is", vervolgt Petra in de mail. "Bij deze wil ik dan ook namens de NS en namens de betreffende conducteur mijn complimenten geven aan met name de supportersvereniging, maar ook aan de supporters van FC Groningen."

In een Twitter-bericht laat de Supportersvereniging van FC Groningen blij te zijn met het compliment van de NS. "In een maatschappij waarin voetbalfans vaak onterecht van baldadigheid worden beschuldigd, is een beetje nuance ook welkom. En dus zijn wij best trots op het compliment dat Petra van de NS ons vandaag per mail gaf. Schouderklopje voor de treinreizende FC Groningen-fans!"

In een maatschappij waarin voetbalfans vaak onterecht van baldadigheid worden beschuldigd, is een beetje nuance ook welkom. En dus zijn wij best trots op het compliment dat Petra van @NS_online ons vandaag per mail gaf. Schouderklopje voor de treinreizende @fcgroningen-fans! pic.twitter.com/TYYtSUb9eR

— Supportersvereniging FC Groningen (@SVFCG) December 11, 2018
Lees meer:
0 reacties