'Laten we hopen dat hij een groen-wit hart wil creëren''

Wouter Gudde wordt de opvolger van Hans Nijland bij FC Groningen. John de Jonge van de Supportersvereniging FC Groningen is benieuwd hoe de nieuwe algemeen directeur het gaat doen.

"Laten we hopen dat hij niet een carrièrejager is die er maar twee jaar zit, maar dat hij een groen-wit hart wil creëren. En vol passie en inzet voor onze club gaat. Dat is het allerbelangrijkste", zegt De Jonge in gesprek met RTV Noord.

De Jonge is op voorhand wel positief. "Ik ken de beste man persoonlijk niet", geeft hij aan. "Natuurlijk heb ik wel wat geïnformeerd, ik hoor goede verhalen over hem. Het is een jonge vent, ik hoop dat hij open staat voor goede ideeën. We hebben voor de presentatie zelf ook even een kennismaking met hem, dat vind ik positief."

FC Groningen neemt na 23 jaar afscheid van Hans Nijland. "Dat is gewoon een tijdperk. Het zal heel moeilijk zijn om hem op te volgen. Een karaktervolle man. Als je het over FC Groningen hebt, heb je het over Hans Nijland. Het wordt een hell of a job om dat als opvolger ook neer te zetten", aldus De Jonge.

Lees meer:
0 reacties