Leegstand bij FC Groningen: ''Vraag me af waar die mensen zijn''

( 0 reacties)
Leegstand bij FC Groningen: ''Vraag me af waar die mensen zijn''

SC Heerenveen/FC Groningen heeft dit seizoen te maken met grote leegstand bij wedstrijden in eigen stadion. Jeroen Elshoff, commentator van de NOS betreurd deze situatie en hoopt dat dit snel weer gaat veranderen.

“Het grootste verschil met een aantal jaar terug zie je bij Groningen en Heerenveen. Als je bij Groningen bent en je kijkt om je heen in het stadion vraag ik me wel af waar die mensen allemaal zijn”, begint Elshoff tegenover FC Groundhop. “Voor zo’n voetbalbolwerk als Groningen is dat wel pijnlijk om te zien. Bij Heerenveen zie je precies hetzelfde.”
 
Elshoff was zelf bij de wedstrijd van SC Heerenveen tegen PSV. “Dat was ook een goed resultaat. Dan voel je dat Heerveen wat je verwacht. Maar als het leeg is, is het echt zo treurig. Er zijn meer stadions die daar last van hebben en dat is zorgelijk. De tijden zijn ook veranderd. Mensen hebben meer te doen, er zijn meer keuzes dan vroeger. Misschien is er ook minder interesse en je kunt het ook op televisie zien. Ik hoop wel dat de stadions weer voller raken, want volle stadions horen wel bij voetbal.”

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!