FC Groningen-supporters verzetten tegen verplaatsing duels

Supporters van FC Groningen gaan niet akkoord met verplaatsing van de laatste twee competitiewedstrijden om zo Ajax meer rust te gunnen voor de Champions League-duels. Zij volgen het voorbeeld van FSV De Feijenoorder.

Remco Ravenhorst, voorzitter van FSV De Feijenoorder, is zeer duidelijk. "Er gaan geluiden op over het verplaatsen van wedstrijden", schrijft Ravenhorst op Twitter. "In meest ongelukkige geval betreft het ook de laatste wedstrijd, met afscheid van onder anderen Van Persie. Wij hebben de club gevraagd zich daar tegen te verzetten, mocht het concreet worden. Houd rekening met de supporters."

John de Jonge, voorzitter van SV FC Groningen, laat weten de club hetzelfde te hebben gevraagd. "Bij Supportersvereniging PSV hebben ze zich ook duidelijk uitgesproken. Dat gaat goed", reageert Ravenhorst. "Ik hoop dat de clubs het overnemen. Ik begrijp de belangen echt wel, maar een verplaatsing bij andere clubs is in mijn ogen echt buiten proporties. Kun je niet maken naar de achterban."

Er gaan geluiden op over het verplaatsen van wedstrijden. In meest ongelukkige geval betreft het ook de laatste wedstrijd, met afscheid van o.a. @Persie_Official. Wij hebben de club gevraagd zich daar tegen te verzetten, mocht het concreet worden. Houd rekening met de supporters!

— Remco Ravenhorst (@RemcoRavenhorst) 18 april 2019

Wij hebben bij @fcgroningen hetzelfde gevraagd

— John de Jonge (@JohndeJonge1) 18 april 2019

Bij @supverpsv hebben ze zich ook duidelijk uitgesproken. Dat gaat goed. Ik hoop dat de clubs het overnemen. Ik begrijp de belangen echt wel, maar een verplaatsing bij andere clubs is in mijn ogen echt buiten proporties. Kun je niet maken naar de achterban!

— Remco Ravenhorst (@RemcoRavenhorst) 18 april 2019

Lees meer:
0 reacties