Maak kans om wapperaar te worden bij FC Groningen

FC Groningen en Office Centre zijn opzoek naar wapperaars van onder 15, 13 en 11 jeugdteam om FC Groningen te steunen tijdens thuiswedstrijd in het Hitachi Capital Mobility Stadion, zo laat de club weten op hun website.

Alle spelers, leiders, trainers en/of coaches van onder 15, 13 en 11 teams waarvan de clubs onderdeel uitmaken van het Amateurconvenant FC Groningen maken de kans om als wapperaar op het veld te staan bij een wedstrijd van FC Groningen. De winnende teams mogen met maximaal 20 voetballiefhebbers een wedstrijd bezoeken. Voorafgaand aan die wedstrijd mogen zij in het Hitachi Capital Mobility Stadion op het veld wapperen. Daarnaast mag elk team vijf meerderjarige begeleiders meenemen.

Om als wapperaar het veld op te mogen moet je je team inschrijven op de website van FC Groningen. De teams met de meest ludieke motivatie mogen uiteindelijk het veld op. 

Staat jouw team straks ook op het veld in het Hitachi Capital Mobility Stadion samen met de voetballers van FC Groningen? https://t.co/1OzHmEOyCq pic.twitter.com/vUK2xhg6VQ

— AmateurconvenantFCG (@convenantfcg) July 30, 2019

Lees meer:
0 reacties