Groningen-duo maakt statement tegen eigen aanhang: ''Hij zat hoog in de emoties''

FC Groningen-spelers Kaj Sierhuis en Deyovaisio Zeefuik hekelen een deel van het thuispubliek. Het duo praat het uitfluiten tegen teamgenoot Ajdin Hrustic niet goed. "Als je hem niet support, dan mij en de club ook niet", stelt Zeefuik.

Hrustic kwam zondagmiddag tegen Ajax (2-1) in de slotfase het veld in. Niet iedereen op de tribune was daar blijkbaar even blij mee. Onbegrijpelijk voor Sierhuis. "Voordat ik over de euforie begin, doet het mij pijn te zien dat Hrustic door een deel wordt uitgefloten", vertelt de spits, goed voor een doelpunt tegen de Amsterdammers, aan FOX Sports. "Hij is een jongen die keihard werkt. In de kleedkamer zat hij hoog in de emoties. Hij doet stinkend z'n best, dat lukt niet altijd even goed. Als thuispubliek mag je je eigen spelers nooit uitfluiten. Dat wil ik graag gezegd hebben." 

Zeefuik sluit zich daarbij aan. "Dit wil ik nooit meer meemaken. Wij zijn één team. Hij heeft z'n best gedaan. Misschien is dit omdat hij een penalty miste tegen Twente. Ik vind dat niet kunnen. Hij is een teamgenoot en maatje van mij. Dit kunnen we niet pikken als team en club zijnde."

Lees meer:
0 reacties