VIDEO | Spelers nemen afscheid: ''Supporters bedankt!''

Verschillende spelers hebben of gaan FC Groningen verlaten. Door de coronacrisis hebben zij echter niet het afscheid gekregen waarop gehoopt werd. Met behulp van Supportersvereniging FC Groningen spraken zij de supporters toe.

"Beste supporters. Zoals jullie weten ga ik aan het eind van het seizoen weg, het moment is bijna daar", trapt Mike te Wierik het bericht af. "Het is helaas niet het afscheid waar ik op gehoopt had. Ik heb me altijd ontzettend gesteund gevoeld door jullie en voelde me gelijk thuis, dat is wel iets wat nodig is om te kunnen presteren."

"Ik heb altijd keihard mijn best gedaan. Hier en daar een keer een sliding gemaakt, de bal het publiek ingeschoten als het moest en iets te veel goals gemaakt voor een verdediger, helaas", zegt de aanvoerder lachend. "Ik heb wel een ontzettend mooie periode gehad en wil jullie hier voor bedanken. Blijf gezond en ik kom zeker nog een keer langs om officieel afscheid te nemen."

"Supporters, bedankt voor de afgelopen drie jaar. Ik heb een mooie tijd gehad. Er was een mooie sfeer in het stadion. Ik wens FC Groningen een mooie toekomst en we zien elkaar volgend jaar weer. Succes", gaat Django Warmerdam verder.

Ook Kaj Sierhuis, die in de afgelopen transferperiode vertrok, komt aan het woord. "Beste supporters. Het is allemaal heel snel gegaan afgelopen winter. Van de één op de andere zat ik in Frankrijk", zegt hij. "Het is voor mij natuurlijke een unieke kans die ik moest pakken van mijzelf. Desalniettemin ben ik heel erg blij dat ik een jaar bij Groningen heb gespeeld."

"Ik heb echt een fantastisch jaar gehad, mooie wedstrijden gespeeld, enorm veel mooie mensen ontmoet en een fantastische ontwikkeling als persoon meegemaakt. Ik heb me enorm thuis gevoeld, heel veel warmte en liefde van de supporters ontvangen wat me altijd enorm goed heeft gedaan. Zeker om die reden heeft Groningen toch wel een speciaal plekje in mijn hard gekregen", besluit Sierhuis.

Lees meer:
0 reacties