Faber genoemd bij Eredivisie-club: ''Spreek met een aantal kandidaten''

Ernest Faber wordt mogelijk de nieuwe trainer van Excelsior. De trainer van FC Groningen zou een kandidaat zijn op Woudestein, dat meldt Voetbal International.

Faber wordt genoemd als mogelijke opvolger van trainer Mitchell van der Gaag, maar het lijkt vooralsnog dat Marcel Keizer de beste papieren heeft. Keizer zit nu momenteel zonder club nadat hij ontslagen is bij Ajax.

Faber zal net als Van der Gaag vertrekken aan het eind van het seizoen. Faber zal opgevolgd worden door Danny Buijs. De oefenmeester heeft nog geen nieuwe klus, maar lijkt nog even te willen wachten met het nemen van een beslissing.

"Ik spreek met een aantal kandidaten", geeft Excelsior-directeur Ferry de Haan aan. "Met een stuk of vier, vijf trainers praten we verder. Ook deze week weer. Zo snel mogelijk geldt nog steeds, maar het gaat gewoon niet snel. Er komt een punt dat je een keer een keuze moet maken. Dat geldt voor ons en dat geldt voor een trainer. Dat punt is nog niet bereikt. Maar als trainers hun definitieve antwoord uit blijven stellen dan zullen wij de keuze maken dat het ons te lang duurt."

Lees meer:
0 reacties