Van Weert bevestigt interesse: ''Er kan wat gebeuren''

FC Groningen-aanvaller Tom Van Weert heeft tegenover Voetbal International bevestigd dat er contact is geweest met de Portugese topclub Sporting Portugal over een mogelijke transfer. Dinsdagochtend pakte het Portugese Record uit met het nieuws dat Sporting geïnteresseerd is in de 28-jarige Van Weert en dat blijkt te kloppen.

Van Weert verblijft moment in Portugal, waar hij vijf dagen op vakantie is, en hij zal in principe komende zaterdag terugkeren in Nederland. Volgens Voetbal International vinden er gesprekken plaats tussen het ‘kamp-Van Weert’ en Sporting. Het management van Van Weert had enkele dagen geleden voor de eerste keer contact met Sporting Portugal.

De aanvaller, die in het afgelopen seizoen twaalf keer scoorde in 31 competitieduels en nog een contract tot medio 2019 heeft bij FC Groningen, ziet een transfer naar Portugal wel zitten. De topclub zal wel een transfersom aan FC Groningen moeten betalen omdat Van Weert nog een doorlopend contract heeft.

Van Weert, oud-speler van FC Den Bosch en Excelsior, wilde niet veel kwijt over een mogelijke transfer naar Portugal. "Er kan wat gebeuren, maar het kan ook bij vijf dagen vakantie blijven…", aldus Van Weert.

Lees meer:
0 reacties