Voormalig middenvelder FC Groningen kan naar Franse Ligue 1'

Simon Tibbling vertrekt mogelijk alweer bij Bröndby. De voormalig middenvelder van FC Groningen is in beeld bij twee clubs uit de Franse competitie. Of het daadwerkelijk tot een transfer komt is nog maar de vraag. 

Het Zweedse medium Fotbollskanalen weet te melden dat Montpellier en Saint-Etiénne interesse hebben in de middenvelder. Bröndby laat Tibbling niet zomaar gaan. De Deense topclub zou 40 miljoen kronen verlangen, wat omgerekend 5,3 miljoen euro is. De Franse clubs willen echter maar de helft betalen. 

Tibbling vertrok in 2017 bij FC Groningen. Na een dienstverband van twee jaar maakte hij voor 1,5 miljoen euro de overstap naar Bröndby. Daar speelde hij afgelopen seizoen 30 officiële wedstrijden waarin hij drie keer tot scoren kwam. De middenvelder heeft nog een vierjarig contract in Denemarken. 

Voor FC Groningen betekent een transfer van Tibbling goed nieuws. De club ontvangt dan een gedeelte van de transfersom omdat er vorig jaar een doorverkooppercentage is bedongen tijdens de onderhandelingen met Bröndby. 

Lees meer:
0 reacties