Grootverdiener op weg naar uitgang: SK Brann belangrijkste gegadigde'

Ruben Jenssen heeft zijn laatste minuten in het shirt van Groningen gespeeld zo lijkt het. De middenvelder staat op het punt de Eredivisie in te ruilen voor de Noorse competitie. Het Noorse SK Brann lijkt de voornaamste kandidaat om de middenvelder in te lijven.

Brann is de tweede club die aan wie Jenssen is gelinkt. Eerder viel zijn naam ook al bij Tromsø IL. Volgens Bergensavisen kan Jenssen op korte termijn tekenen bij Brann. Jenssen heeft nog een eenjarig contract in Groningen, waar hij niet meer in de plannen voorkomt. Echter dienen de laatste plooien nog te worden glad gestreken, meldt het Noorse Groningen Bergensavisen

Er is momenteel nog onduidelijkheid over de fase waarin beide clubs zich bevinden. Maar feit is wel dat er enige haast is geboden aangezien de Noorse transfermarkt volgende week woensdag sluit.

Volgens het Dagblad van het Noorden mag Jenssen transfervrij weg, maar krijgt de speler wel een afkoopsom voor zijn nog doorlopende contract. Zo krijg de middenvelder, die met zijn salaris behoorlijk op de begroting drukt, een vergoeding mee als hij verkast.

Lees meer:
0 reacties