FC Groningen-fans hopen massaal op terugkeer Robben: ''Het wordt aardig onrustig hier''

( 0 reacties)
FC Groningen-fans hopen massaal op terugkeer Robben: ''Het wordt aardig onrustig hier''

Sinds Arjen Robben zijn afscheid bij Bayern München heeft aangekondigd, doen de eerste geruchten over de volgende bestemming van de 34-jarige linkspoot al de rondte. John de Jonge, voorzitter van SV FC Groningen, hoopt enorm dat hij terugkeert naar zijn oude lieft: De Trots van het Noorden. 

De Jonge is niet de enige die met die specifieke wens rondloopt. "De mensen worden aardig onrustig hier", stelt De Jonge tegenover NPO Radio 5. "Er is wel hoop dat hij terugkeert. Als hij terugkeert naar Nederland, zal zijn keuze ook op FC Groningen vallen. Er wordt ook gesproken over PSV, maar hij heeft ooit al eens gezegd dat hij zijn carrière liever in Groningen wil afsluiten."

Of er aanwijzingen zijn dat Robben daadwerkelijk naar FC Groningen zal verkassen? "Hij is druk bezig met een huis bouwen in Groningen. Dat is rond het einde van het seizoen klaar. Ook zijn vader is betrokken bij FC Groningen sinds oktober. Of dat nou echt aanwijzingen zijn, weet ik niet. We putten gewoon overal hoop uit", lacht De Jonge, die zich realiseert dat Robben ook andere opties heeft. 

"Hij kan ook nog naar Amerika. Dat heeft hij ook wel eens gezegd, dat leek hem ook al wat. Misschien dat hij daar nog een jaartje speelt en dan terugkomt naar Groningen. Het is sowieso nog maar de vraag of hij terugkeert als speler. Wellicht wil hij een andere rol vervullen binnen de club."

Mocht Arjen Robben toch als speler terugkeren bij FC Groningen, dan zou dat de club in alle opzichten goed doen. "Dat is een droom. Je hoeft dan niet meer zoveel moeite doen om de supporters en sponsors te strikken, daar dient Robben dan wel voor. De seizoenskaartverkoop zal enorm omhoog schieten. Het zal de club een enorme boost gegeven. Dat weet ik zeker."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›