'Ik denk dat de kans dat Mahi weg gaat groter is dan bij Doan''

Ondanks dat FC Groningen deze winter al zes versterkingen binnenhaalde, is het nog allerminst zeker dat het hier bij blijft. Clubwatcher Stefan Bleeker kijkt er niet raar van op, mocht de selectie van FC Groningen nog enkele mutaties ondergaan.

"Er zijn zeker nog geruchten over nog meer nieuwe spelers en natuurlijk zijn er ook vragen: gaan er nog spelers weg?", steekt hij van wal tegenover RTV Noord. "Blijft Mahi en hoe zit het met Doan? Ik denk dat de kans dat Mahi weg gaat groter is dan bij Doan, maar eigenlijk moet je ze beide koste wat kost behouden. Het worden nog twee interessante weken", verwacht Bleeker.

De Groningers versterkten zich al met Thomas Bruns, Iliass Bel Hassani, Ko Itakura, Kaj Sierhius, Paul Gladon en Mo El Hankouri. Zij moeten FC Groningen de tweede seizoenshelft uit het slop trekken. Maar of dat ook gaat gebeuren? "Dat is natuurlijk de vraag, want lang niet iedereen is ook gelijk al wedstrijdfit. Van Sierhuis en Bruns weet je dat, die staan er in principe direct. Maar van de rest weet je dat nog niet. Ook Gladon bijvoorbeeld heeft in België weinig gespeeld de afgelopen periode", aldus Bleeker.

 

Lees meer:
0 reacties