Memisevic oordeelt: ''Als je dat ziet, is het crisis'' VIDEO| Samenvatting: FC Groningen verliest van FC Utrecht Kritiek op 'twijfelkont' Buijs: ''Door dat te zeggen, is het misgegaan'' Matusiwa bekent: ''Ik snapte de uitleg van de trainer niet'' MATCHDAY | FC Groningen met Lundqvist in de basis tegen FC Utrecht

'Zivkovic op weg naar China': ''Dicht bij definitieve overgang''

( 0 reacties)
'Zivkovic op weg naar China': ''Dicht bij definitieve overgang''

Een opvallende transfer lijkt in de maak voor Richairo Zivkovic. De oud-spits van FC Groningen vertrekt zo goed als zeker naar China, zo meldt Het Laatste Nieuws uit België.

Zivkovic is bij zijn huidige werkgever, KV Oostende, op een zijspoor beland. "Als alles goed gaat, trekt KVO-spits Richairo Zivkovic naar een Chinese tweedeklasser. De Nederlandse Serviër staat dicht bij een definitieve overgang. Vorige maand ketste een transfer naar het Zwitserse FC Sion in extremis af door de hoge eisen van zijn makelaars."

De afgelopen twee wedstrijden behoorde Zivkovic niet tot de selectie. "Nu lijkt er alsnog een oplossing uit de bus te komen voor de overbodige spits, die niet rendeert en zwaar doorweegt op de loonlijst. Oostende, dat van Sion ongeveer 600.000 euro plus bonussen zou incasseren, mag min of meer op dezelfde transfersom hopen als Zivkovic deze keer wél vertrekt. Dit terwijl het in de zomer van 2017 ruim één miljoen euro betaalde aan Ajax", luidt het besluit.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 december 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›