Mahi over afgeketste transfer: ''Ik had het wel verwacht''

Mimoun Mahi maakt het seizoen af bij FC Groningen. Omdat FC Groningen en FC Zürich geen akkoord bereikten, maakt Mahi aan het einde van het seizoen transfervrij de overstap naar de Zwitserse club. 

"Ik had het eerlijk gezegd wel verwacht", vertelt Mahi tegenover RTVOOG over de afgeketste transfer. "Ik ben een voetballer van FC Groningen, dus daarom ging ik ervan uit dat ik bleef. De clubs waren in gesprek en daar heb ik geen invloed op."

Danny Buijs acht zich gelukkig met het feit dat Mahi tot aan het einde van het seizoen aanblijft bij FC Groningen. "Ik ben blij. Mimoun is een hele goede speler. Dat we hem tot onze beschikking hebben, is zeker prettig. Maandag heeft Mimoun weer meegetraind. Gisteren hoorden we dat hij het seizoen hier afmaakt. Dat is mooi voor ons." 

Mimoun Mahi kan terugblikken op een succesvol dienstverband voor FC Groningen. "Ik heb hier vier jaar gespeeld en een uitstekende tijd beleefd", zegt de aanvaller. "De club heeft me de kans gegeven me op het hoogste podium te laten zien. Daar ben ik ze de rest van mijn leven dankbaar voor. Het minste dat ik kan doen, is gewoon alles geven tot het einde van het seizoen. Zo zit ik ook in elkaar."

Lees meer:
0 reacties