Ajax twijfelt over Doan: ''Met geld zat zou ik het wel aandurven''

1
Ajax twijfelt over Doan: ''Met geld zat zou ik het wel aandurven''

Het lijkt er op dat Ritsu Doan na dit seizoen alweer vertrekt bij FC Groningen. De Japanner maakt namelijk de nodige indruk. Ajax kan volgens Jeroen Elshoff echter afgestreept worden omdat de Amsterdammers geen spelers meer uit de subtop willen.

Daarmee lijkt een transfer van Doan in ieder geval van de baan, zo denkt ook commentator Jeroen Elshoff, die zich in de NOS Podcast afvraagt waar de Japanner volgend jaar speelt. "Bij Ajax hebben ze geld zat, maar ik vraag me af of ze bij Ajax overtuigd zijn. Ik denk namelijk van niet. Ik heb gehoord dat Ajax voor volgend seizoen spelers wil halen die er direct staan."

Bij Doan is het natuurlijk nog maar de vraag of dat zo is en daarom verwacht Elshoff dat hij niet naar Amsterdam verkast deze zomer. "Bij spelers uit de subtop twijfelen ze daar namelijk aan. Maar als je geld zat hebt, zou ik het wel aandurven."

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 19 Feb 2019 om 11:20
    Elk voordeel heeft ook zijn nadeel. Het gaat weer de goede kant op met onze club, maar op die manier komen spelers ook in de belangstelling te staan. En bij FC Groningen denken ze dan lekker goedkoop te shoppen. Maar goed het inkoopbeleid was in de winterstop meer dan goed. Dus mochten er een aantal vertrekken heb ik er wel vertrouwen in dat er goede versterkingen voor terugkomen.
vrijdag 25 september 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›