Memisevic oordeelt: ''Als je dat ziet, is het crisis'' VIDEO| Samenvatting: FC Groningen verliest van FC Utrecht Kritiek op 'twijfelkont' Buijs: ''Door dat te zeggen, is het misgegaan'' Matusiwa bekent: ''Ik snapte de uitleg van de trainer niet'' MATCHDAY | FC Groningen met Lundqvist in de basis tegen FC Utrecht

Doan op de voet gevolgd: ''Ze gaan hem ook elke week bekijken''

( 0 reacties)
Doan op de voet gevolgd: ''Ze gaan hem ook elke week bekijken''

Met een exodus in de transferzomer op komst is Ajax al druk op zoek naar mogelijke vervangers van vertrekkende spelers. Er zitten bijvoorbeeld wekelijks scouts van de Amsterdammers op de tribune bij FC Groningen, zo weet Hans Kraay.

"Ze gaan er bij Ajax vanuit dat Onana, De Ligt, De Jong, Ziyech en Tagliafico weggaan. Ze hebben een aantal topscouts en hebben gezegd: we gaan elke wedstrijd Teun Koopmeiners, Guus Til en Calvin Stengs volgen, want die kunnen we allemaal betalen", stelt Kraay bij Voetbalpraat op FOX Sports. "Ze gaan ook elke week Ritsu Doan bekijken en ook op Martin Ødegaard zit elke week iemand."

"Ze kijken ook naar trainingen", vervolgt Kraay. "Ze hebben dus gezegd: wij kunnen elke speler die wij willen uit de Eredivisie halen. Ik denk dat Ajax ook kijkt naar of spelers als Koopmeiners Frenkie de Jong zouden kunnen vervangen. Dat denk ik niet, maar daar kijken ze naar. Als het in Nederland niet te halen is, dan moeten ze de grens over om subtoppers uit het buitenland te halen."

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 december 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›