OFFICIEEL | Chabot naar Sampdoria: ''Mogen we heel trots op zijn''

De kassa blijft rinkelen bij FC Groningen. Na het vertrek van Ludovit Reis (3,25 miljoen euro) vertrekt ook Jeffrey Chabot voor 3,7 miljoen euro bij de Trots van het Noorden.

De Duitse verdediger maakt de overstap naar Sampdoria, waar hij een meerjarig contract heeft getekend. Chabot speelde slechts één seizoen bij FC Groningen, dat hem overnam van Sparta Rotterdam. De 21-jarige verdediger had nog een driejarige verbintenis in het Hitachi Stadion.

"Na de overgang van Ludovit Reis naar Barcelona, hebben we nu opnieuw een transfer gerealiseerd met een grote buitenlandse club", reageert technisch directeur Mark-Jan Fledderus op de officiële website van FC Groningen. "Daarop mogen we heel trots zijn."

"Jeffrey heeft zich na zijn overstap van Sparta naar Groningen in een jaar tijd sterk ontwikkeld", vervolgt hij. "Zo goed dat nu al een gerenommeerde Italiaanse club voor hem op de stoep staat. Aan de ene kant is het jammer dat Jeffrey maar een korte periode bij ons heeft gespeeld, maar aan de andere kant laat het ook zien dat hij in een omgeving heeft gezeten waar talent zich snel en goed kan door ontwikkelen."

Lees meer:
0 reacties