'FC Groningen vraagt extra informatie op over Israelische spits'

0
'FC Groningen vraagt extra informatie op over Israelische spits'

FC Groningen heeft geïnformeerd naar Panathinaikos-spits Omri Altman (25), meldt het Griekse Sport24. De Hongaars-Israelische aanvaller was het afgelopen seizoen bij de groen-witten vooral tweede man achter Federico Macheda (ex-Manchester United).

Volgens de Griekse sportwebsite is de kans groot dat Altman Panathinaikos na dit seizoen verlaat. Naast FC Groningen zouden ook SC Heerenveen, Willem II en Beirut Jerusalem interesse hebben in de spits, die qua doelpunten niet over een bijster indrukwekkend palmares beschikt.

Altman maakte als jonge speler de overstap van de jeugdopleiding van Maccabi Tel Aviv naar het Engelse Fulham, waar hij niet wist door te breken. Via opnieuw Maccabi Tel Aviv (19 duels/0 goals), Hapoel Petah Tikva (29/4) en Hapoel Tel Aviv (55/8) belandde hij in de zomer van 2017 bij Panathinaikos (36/4).

Volgens Sport24 heeft Altman's zaakwaarnemer zijn cliënt voorgesteld aan meerdere Eredivisieclubs en was Groningen één van de clubs die om meer informatie vroeg. Van een concreet bod is nog geen sprake, wordt duidelijk benadrukt.

Foto: FC Panathinaikos

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!