Bakker en FC Emmen in conflict: ''Ik vind dat ik transfervrij ben''

Er is veel onduidelijkheid rondom het contract van FC Emmen-verdediger Nick Bakker. De 26-jarige verdediger, die in de belangstelling van FC Groningen staat, is naar eigen zeggen transfervrij, maar daar is FC Emmen het niet mee eens. 

"Of ik transfervrij ben? Dat vind ik wel", vertelt Bakker in gesprek met RTV Drenthe. "En FC Emmen zegt dat ik wel een contract heb. Dat is op dit moment de status en meer kan ik er niet over zeggen."

FC Emmen-directeur Ruud Lubbers verbaast zich over het standpunt van Bakker. "Wij hebben voor 1 april geen formeel ontslag aangevraagd voor Nick Bakker omdat we graag met hem door willen. We waren volgens mij ook in een vergevorderd stadium met hem, maar die gesprekken zijn opeens gestaakt en wij hebben ook geen aangetekende ontslagbrief ontvangen voor de uiterlijke datum."

Op de uitspraken van Lubbers wil Bakker niet reageren. De geboren Groninger is in ieder geval niet van plan om zondag bij de eerste training van FC Emmen aanwezig te zijn. "Ik vind dat ik geen contract heb, dus ik ga uit van niet."

Lees meer:
0 reacties