'Bijl dreigt met arbitragezaak na door FC Emmen afgeslagen bod'

0
'Bijl dreigt met arbitragezaak na door FC Emmen afgeslagen bod'

Glenn Bijl en zijn management dreigen een arbitragezaak aan te spannen tegen FC Emmen. De club uit Drenthe is niet bereid om de 23-jarige verdediger voor de gelimiteerde transfersom die in het contract van Bijl is afgesproken. 

Dat meldt Het Dagblad van het Noorden. Volgens de regionale krant bevat het contract van Bijl bij FC Emmen een afkoopclausule van 335.000 euro. Deze gelimiteerde transfersom geldt echter alleen voor Eredivisie-clubs met een begroting onder de 20 miljoen euro. 

FC Groningen, dat het bod van 335.000 euro bij FC Emmen op tafel heeft gelegd, voldoet met een begroting van 19 miljoen euro aan deze voorwaarde, maar daar heeft de clubleiding van FC Emmen twijfels bij. De club doet op het moment onderzoek naar de situatie. 

Bijl is het wachten echter zat en heeft zijn werkgever een ultimatum gesteld. De FC Emmen-verdediger eiste dat zijn club vóór donderdag 12.00 uur akkoord ging met FC Groningen, maar deze deadline is inmiddels verstreken. Om deze reden overwegen Bijl en zijn management nu een arbitragezaak aan te spannen. 

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›