Bijl spant arbitragezaak aan: ''Er is geen ruimte voor een spelletje''

0
Bijl spant arbitragezaak aan: ''Er is geen ruimte voor een spelletje''

Glenn Bijl heeft een arbitragezaak aangespannen tegenover zijn werkgever FC Emmen. De club wil hem ondanks een gelimiteerde afkoopsom niet laten gaan en dat vindt zijn zaakwaarnemer onbegrijpelijk.

"Ik heb al een paar dagen niets meer van Lubbers gehoord. Vandaag heb ik hem nog een appje gestuurd, maar ik kreeg geen antwoord. Ik heb geen andere keuze dan een arbitragezaak aan te spannen. Ik ben wel geschrokken van hoe ver dit nu is gekomen", begint de belangenbehartiger Mesut Eslik tegenover RTV Noord.

Bij een bod van 355.000 euro zou Bijl mogen vertrekken, maar FC Emmen werkt niet mee. "Ik snap er echt niks van, maar ik heb totaal geen verklaring voor de houding van Lubbers. Ik heb het nog wel gevraagd, maar geen antwoord gekregen. Of dit het spel is? Ik weet het niet, maar met zo'n clausule is er helemaal geen ruimte voor een spelletje. Afspraak is afspraak."

Zaterdag is Bijl er nog niet bij als FC Groningen de eerste training heeft. "Dat is te kort dag. We gaan nu de arbitrage inschakelen. Morgen is het vrijdag. Het zou heel misschien wel haalbaar zijn, maar we moeten er ook nog persoonlijk uitkomen met FC Groningen. Dus dat kost allemaal tijd."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!