'Hij is te duur en niet de speler die ze sterker gaat maken''

Zou de verkoop van Hirvin Lozano doorgaan, dan heeft PSV vele miljoenen die zij kunnen uitgeven aan nieuwe versterkingen voor de ploeg van Mark van Bommel.

"We kunnen wel wat meer ervaring gebruiken. Met eventuele inkomsten uit transfers, gaan we zeker wat doen", zei Van Bommel eerder, die open staat voor nieuwe spelers.

Ritsu Doan is de afgelopen week meermaals gelinkt aan PSV, maar FC Groningen vraagt de hoofdprijs voor de Japanner. Niet iedereen is het hier echter mee eens. "Ik vind Doan geen goed plan. Naar mijn idee is hij te duur en niet de speler die ze sterker gaat maken", aldus Jeroen Stekelenburg bij NOS Sport.

Chef voetbal bij de NOS, Arno Vermeulen, is van mening dat PSV geen nieuwe spelers nodig heeft. "Volgens mij heeft Van Bommel al een prima selectie. Daarmee moet PSV maar eens gaan presteren", vindt hij.

Hij is echter wel positief over de interesse in Doan. "Hij heeft bijzondere kwaliteiten: een uitstekende techniek, kan wat creëren. En in een beter elftal kan hij meer goals maken dan bij Groningen", legt hij zijn mening uit. "Hij zorgt voor creativiteit op het middenveld en hij kan ook op de flank spelen. Verder lopen er volgens mij geen spelers in de eredivisie die PSV direct sterker maken."

Lees meer:
0 reacties