Buijs: ''Bleef liever thuis dan dat ik mensen onder ogen moest komen'' VIDEO | Hateboer van groot belang met twee goals in Champions League Buijs blikt terug: ''Wat dat betreft had ik geluk met de directie'' 'Harde klappen' voor Gall: ''Heb het Buijs nooit kwalijk genomen'' Buijs: ''Als ik zeg dat het klopt, krijg je die verhalen weer''

Van Bommel: ''Doan is een hele goede voetballer, die wij er graag bij hebben''

( 0 reacties)
Van Bommel: ''Doan is een hele goede voetballer, die wij er graag bij hebben''

Ritsu Doan staat in de belangstelling van PSV. Dat heeft Mark van Bommel verteld na de 0-2 overwinning op Heracles Almelo. Ook gaat hij in op de suggestie Jeremain Lens. 

"We hebben over meerdere spelers gesproken", geeft Van Bommel bij de NOS aan. "We zijn aanvallend naar versterkingen aan het zoeken, áls de transfer van Lozano doorgaat. Of die naam van Lens klopt? Ik heb met Jeremain gespeeld, maar hij staat niet bovenaan het lijstje."

Wie (waarschijnlijk) wél op dat lijstje staat, is Doan. "Er staat een aantal spelers met stip op één. Doan is een hele goede voetballer, die wij er graag bij hebben. Maar nogmaals, we hebben meerdere spelers op dat lijstje staan."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 22 februari 2020
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›