FC Groningen wil snel afscheid nemen: ''Dat loopt niet heel soepel''

0
FC Groningen wil snel afscheid nemen: ''Dat loopt niet heel soepel''

Vier spelers mogen deze transferperiode nog vertrekken bij FC Groningen: Django Warmerdam, Michael Breij, Thijs Dallinga en Jannik Pohl. Voor het viertal is er geen zicht op speelminuten.

"Van Pohl is natuurlijk al langer bekend dat hij verkocht mag worden. We hopen dat er deze week een oplossing komt, maar dat loopt tot nu toe niet heel soepel", begint technisch manager Mark-Jan Fledderus tegenover RTV Noord.

Ook Michael Breij mag vertrekken. "Michael is denk ik voor veel clubs een interessante speler. We kunnen hem niet genoeg perspectief op speeltijd bieden op dit moment. Daarom is het voor hem -maar ook voor ons- prima als hij dat ergens anders wel krijgt", vervolgt Fledderus, die ook bevestigd dat Warmerdam mag vertrekken. "We staan inderdaad open voor verkoop. Dat weet Django ook. Er moet wel zeker wat tegenover staan, want we laten hem niet gratis de deur uitlopen."

Dallinga mag op huurbasis vertrekken bij FC Groningen. "We zien nog steeds heel veel toekomst in Thijs. En ik weet zeker dat hij gaat scoren bij een nieuwe club. Ook voor hem is het uitzicht op speelminuten op dit moment gering."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!