Cibickei wees FC Groningen af: ''Een nacht van tevoren bedacht ik me''

Pawel Cibicki kon in de zomer van 2014 vertrekken naar FC Groningen. De Zweed zei een transfer echter op het laatste moment af, maar vertrekt nu toch nog naar Nederland. Cibicki traint namelijk al een week mee met ADO Den Haag en de Hagenezen huren hem nu, met optie tot koop, van Malmö FF.

''Hier hoop ik graag aan spelen toe te komen'', begint Cibicki in het Algemeen Dagblad. ''In Engeland was het lastig, vooral omdat ik niet speelde. Ik probeerde me professioneel op te stellen en trainde tot ik weg kon met de jeugd mee. Leeds is een grote club in Engeland. Ik verdiende een hoop geld, maar kon niet blijven zitten kijken naar het voetbal. Ik wil zelf spelen en ADO is daarin mijn beste keus.''

Eerder leek FC Groningen de beste keus, maar in 2014 wees hij een transfer op het laatste moment af. ''Alles was geregeld maar de nacht voordat ik zou gaan, bedacht ik me. Ik wilde toch in Malmö blijven. Dat was toen het beste voor mij. Ik kwam daarvandaan, het was mijn club en ik kwam bij het eerste pas net kijken'', besluit Cibicki.

Lees meer:
0 reacties