FC Groningen wil verder met Te Wierik: ''Daarover gaan we in gesprek''

FC Groningen wil het contract van aanvoerder Mike te Wierik verlengen. De verdediger is bezig aan zijn derde seizoen bij de Trots van het Noorden.

"De club heeft de intentie uitgesproken om mijn contract te verlengen en daarover gaan we in gesprek", zegt Te Wierik in gesprek met RTV Noord. "Dat zal de komende weken wel op gang gaan komen en dan gaan we kijken wat daaruit komt."

"Als er uit de aanbieding waardering spreekt, dan gaan we in gesprek", zegt de aanvoerder. "Ik heb het in Groningen in ieder geval erg naar mijn zin, maar ik ben ook zevenentwintig. Mocht ik een meerjarig contract tekenen dan loop ik aan het eind tegen de dertig en moet je je ook afvragen of je dan nog een stap kan maken."

"Als ik nu bijvoorbeeld even naar mijn ouders wil dan kan ik daar zo heen, dat is me ook veel waard. Dat zijn dingen die ik moet gaan afwegen", vervolgt hij. "Het ligt eraan wat er komt, je moet er goed over nadenken en dat doe ik in ieder geval niet in een dag."

Indien er interesse uit het buitenland komt, moet er dus wel een goed aanbod komen. "Bij Groningen heb ik een bepaalde zekerheid en die ruil ik in ieder geval niet in voor zomaar iets", besluit Te Wierik.

Lees meer:
0 reacties