'Als ik door zijn bril kijk, dan vraag ik me af hoe handig het is''

Mike te Wierik is bezig aan zijn derde seizoen bij FC Groningen, waar hij dit seizoen de aanvoerdersband mag dragen. De club zou interesse hebben om het contract met de verdediger te verlengen.

"Als je met elkaar in gesprek gaat over een contract, dan vind ik dat je dat niet in de media moet gaan roepen. Maar dat is zijn keuze", reageert Mark-Jan Fledderus enigszins verbaasd bij RTV Noord. "Mochten we er niet uitkomen dan weet ik wel hoe de supporters het gaan zien, want dan is het natuurlijk een geldkwestie. Als ik door zijn bril kijk, dan vraag ik me af hoe handig het is."

Wel geeft hij aan waarom de club door wilt met de aanvoerder. "We zijn tevreden over hoe Mike zich ontwikkelt en hij heeft een belangrijke rol in het team", legt de technisch directeur uit. "We vinden hem inmiddels met zijn leeftijd, zijn rol binnen de groep en zijn ervaring een cultuurbewaker van de club is geworden."

"Het is een prima verdediger die altijd een voldoende scoort. We zijn dit jaar, maar ook vorig jaar verdedigend goed. In ieder geval hebben we voldoende redenen om met Mike in gesprek te gaan", besluit Fledderus.

Lees meer:
0 reacties