'FC Groningen toont belangstelling voor middenvelder Go Ahead Eagles' Kritiek op 'on-attractief spelend' FC Groningen: ''Zit niets in'' Te Wierik is klaar met 'gezeur': ''Ik zou het echt niet weten'' ''Te Wierik ontkent dat de overgang al in kannen en kruiken is'' BREAKING | 'Nog een verdediger vertrekt en tekent bij FC Utrecht'

Benschop bijna weg: ''Onderhandelingen in een vergevorderd stadium''

( 0 reacties)
Benschop bijna weg: ''Onderhandelingen in een vergevorderd stadium''

De transfer van Charlie Benschop naar Apollon Limasol is zo goed als beklonken. De aanvaller is inmiddels al op het eiland om de transfer rond te krijgen.

''De onderhandelingen bevinden zich in een vergevorderd stadium. Ik denk dat het tot een akkoord komt'', zegt Mark-Jan Fledderus tegenover het Dagblad van het Noorden. Dit seizoen begon de aanvaller goed, maar uiteindelijk wist hij geen basisspeler te worden bij Groningen. De trainer koos steeds voor het duo Kaj Sierhuis en Joel Asoro. Benschop besloot dat het beter was om te vertrekken.

''Ik heb er nog steeds alle vertrouwen in dat hij voor FC Groningen een goede spits zou kunnen zijn. Aan de andere kant hebben wij de beschikking over andere talentvolle spelers voor zijn plek. We zien het lastige van zijn situatie en hebben gezegd bereid te zijn om mee te denken'', aldus Fledderus. Als de aanvaller daadwerkelijk vertrekt, haalt de club waarschijnlijk geen nieuwe spits. De club heeft namelijk vertrouwen in jeugdspeler Romano Postema.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 18 januari 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›