Fledderus: ''We gaan de situatie rond Absalem rustig bekijken''

0
Fledderus: ''We gaan de situatie rond Absalem rustig bekijken''

Amir Absalem hoopt deze winter verhuurd te worden, zodat hij een langere periode achter elkaar kan spelen op een hoog niveau. Almere City wil de verdediger graag tijdelijk overnemen.

Dat belang ziet Fledderus ook, maar bij een eventueel vertrek van Samir Memisevic wordt de spoeling aan linksbenige verdedigers wel erg dun. Dat is iets waar de technisch directeur rekening mee moet houden. Memisevic staat namelijk in de serieuze belangstelling van AEK Athene en de Trots van het Noorden wil niet beide mandekkers kwijtraken.

Als Memisevic vertrekt, kan dat intern opgelost worden door Bart van Hintum in het centrum neer te zetten. Django Warmerdam zou in dat geval nog de enige concurrent zijn voor Absalem op de linksbackpositie en dat zorgt ervoor dat hij weer een stap dichter bij het eerste elftal is. 

''Zo zitten wij constant te wikken en te wegen. Het één heeft weer gevolgen voor het ander en uiteindelijk valt alles samen. We gaan de situatie rond Absalem rustig bekijken om vervolgens een keuze te maken en zijn intussen heel tevreden over de ontwikkeling die hij doormaakt'', erkent Mark-Jan Fledderus tegenover het Dagblad van het Noorden.

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›