AEK Athene doet bod op Memisevic: ''Niet interessant om hem te laten gaan''

0
AEK Athene doet bod op Memisevic: ''Niet interessant om hem te laten gaan''

AEK Athene heeft zich officieel bij FC Groningen gemeld voor Samir Memisevic, maar de club heeft het bod afgewezen. Mark-Jan Fledderus vond het bod te laag.

''Ze hebben hun interesse aan ons kenbaar gemaakt, maar op dit moment is het niet interessant genoeg om Memisevic te laten gaan'', laat technisch directeur Fledderus weten aan het Dagblad van het Noorden. Griekse bronnen laten de krant weten dat de verdediger voor de rest van het seizoen gehuurd moest worden voor twee ton en dat er in de zomer zes ton zou worden betaald om hem definitief over te nemen.

Vorig seizoen tekende Memisevic een nieuw contract bij FC Groningen en daarin werd een gelimiteerde transfersom gezet van 1,3 miljoen euro. Die clausule geldt pas komende zomer en dat betekent dat de club nu kan vragen wat het wil voor de mandekker. 

De club wil deze winter minstens het bedrag van de aankomende clausule zien, voor ze een bod accepteren. ''Tenzij er nog een compensatie op tafel komt, maar anders houden we Memisevic er graag bij. We gaan een belangrijke tweede seizoenshelft tegemoet, waarbij we hem heel goed kunnen gebruiken'', besluit Fledderus.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›